NLP Master Practitioner opleiding
‘Waardevol leven II’

“ Hoe kan ik nog meer mijn leven leiden zoals ik dat wil?”

De NLP Master Practitioner opleiding, het vervolg op de Waardevol Leven NLP Practitioner opleiding en het tweede deel van de volledige NLP opleiding, geeft een zeer diepgaand inzicht in iedere vorm van functioneren. Ook in deze training wordt ervaringsgericht gewerkt. De leerstof, de inzichten en de vaardigheden die tijdens de Practitioner opleiding zijn verworven, dienen als basis en worden geïntensiveerd.

Nieuwe wereldmodellen
De Waardevol Leven NLP Master Practitioner opleiding staat in het teken van communicatie, gedragsveranderingen en ‘nieuwe wereldmodellen en zienswijzen’. Het creëren van een andere kijk op de wereld om je heen en de mogelijkheden die deze biedt. Het bewust worden van je onbewuste kaart (onbewuste filters) die jou elk moment stuurt en die bepaalt hoe jij jezelf en de wereld om je heen ervaart. Het verschil tussen beperkende en bekrachtigende stemmingen herkennen.

Verdieping op identiteitsniveau
Zoals de Waardevol Leven NLP Practitioner opleiding voor bewustwording (ontwaken) staat, staat de Waardevol Leven NLP Master Practitioner opleiding voor stabiliteit en verdieping. Verdieping in de NLP stof maar vooral ook verdieping in je onbewuste waarden en je identiteit. Hoe meer je in contact komt met je (benaderende en vermijdende) drijfveren en met je authentieke identiteit (je ware ik) des te moeitelozer leid jij je leven zoals jij dat wilt. Hoe krachtiger jij je ware identiteitsgevoel ervaart des te stabieler sta je in je eigen authentieke kracht.

Dieptestructuren
In de Waardevol Leven NLP Master Practitioner opleiding word je meester in communicatie en gedragsverandering. Je gaat meer gedetailleerd in op de onbewuste processen en de dieptestructuren in communicatie.

Modelleren
Een belangrijk onderdeel van de hele opleiding is het leren toepassen van het modelleringsproces. Het je bewust eigen maken en eventueel kunnen overdragen van vaardigheden met behulp van een model. Je brengt meesterschap van iemand anders in kaart, die je vervolgens weer toepast op je eigen leven. Zo gebruik je NLP waar het voor is bedoeld, namelijk om te leren ‘leren’!

ICI dè NLP opleider op identiteitsniveau!
Kenmerkend voor ons instituut is dat wij kleinschalig werken: relatief kleine groepen waar persoonlijke ontwikkelvragen ruimschoots aan bod kunnen komen.

Inhoud van de opleiding
De Waardevol Leven NLP Master Practitioner opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:
– Casusbespreking
– Waarden en overtuigingen
– Opvragen van waarden, hiërarchie van waarden
– Neurologische niveaus
– Modelleren
– Het verenigde veld
– Logische niveaus en de waarneemposities
– Doelen in toekomst plaatsen mbv het tijdlijn proces
– Meta programma’s
– De kracht van taal
– Hiërarchie van ideeën
– Meta model, Meta model III
– Milton model
– Sleight of mouth (SOM) patronen
– metaforen
– Strategieën en strategieën modelleren
– Kernkwadranten
– Kinesthetische tijdlijn
– Overdracht en tegenoverdracht
– Trance / Hypnose
– Part Integration en Tijdlijn proces
– dissociatietechnieken
– presentatietechnieken
– individuele begeleidingsprocessen
Aanvullende methodieken:
– Transactionele Analyse
– Systemisch Werken
– Oplossingsgericht Werken
– MBTI

Duur van de opleiding
De 19-daagse Waardevol Leven II opleiding bestaat uit zes modules van drie dagen en een presentatiedag, verspreid over een periode van circa zes maanden. Na iedere module vindt er intervisie plaats in subgroepen. De studiebelasting bedraagt 140 uur (ca. 6 uur per week). De opleiding is inclusief lunch en lesmateriaal. De trainingstijden zijn van 9.30 tot ca. 16:30 uur.

Locatie
Hotel restaurant Ruyghe Venne Midden Drenthe

Investering
De investering in de ‘Waardevol Leven’ NLP practitioner opleiding bedraagt 2.795,- euro (met vroegboekkorting 2295,-). Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie/thee/versnaperingen, lunch arrangement, drie gangen diner en een boekgeschenk.
Fiscale Tips (In de meeste gevallen is de investering in je opleiding bij ICI fiscaal aftrekbaar als studiekosten.)

Ambassadorprogramma
Voor elke deelnemer die zich door jouw aanbeveling en bemiddeling aanmeldt voor een van onze NLP opleidingen ontvang je een cadeaubon ter waarde van 250,- euro ter besteding aan onze opleidingen

Algemene voorwaarden
Indien je je aanmeld voor een van onze opleidingen dien je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Inschrijven NLP opleiding
De gegevens van de trainingsdata en de opleidingslocaties vind je op het inschrijfformulier.

Je bent van harte welkom!

Natuurlijk kun je het formulier ook per post toegestuurd krijgen. Neem daarvoor even contact met ons op office@icinlp.nl of bel 0591-714622.

Toelating
Je dient in het bezit te zijn van een NLP Practitioner certificaat uitgegeven door een nationaal of internationaal geaccrediteerde NLP organisatie.

Certificering
Van ICI krijg je na het afronden van je opleiding het certificaat ‘NLP Master Practitioner’. Dit certificaat biedt je de mogelijkheid om door te stromen naar een NLP Trainer opleiding.

ICI is aangesloten bij de NVNLP, de ViV, de NOBCO, INHNLPen het CRKBO.

Meer informatie
Als je meer informatie wilt, specifieke vragen hebt of eerst een persoonlijke afspraak met één van de trainers wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een email naar office@icinlp.nl of bel 06-34776544.

Overnachten?

Wil je overnachten in Drenthe tegen gereduceerd tarief? Dan bieden wij je drie exclusieve arrangementen:

Arrangement 1. Hotel de Westerburcht
Gezellig overnachten in het dorp bij Hotel Westerburcht. 18 daagse NLP opleiding + 12 overnachtingen met onbijt in Hotel Westerburcht te Westerbork (op 10 min. loop afstand van de trainingslocatie) voor slechts € 3395,- Met vroegboekkorting nu slechts € 2895,- Meerprijs extra overnachting plus ontbijt à € 50,- per nacht. Meerprijs drie gangen diner € 20,-
(maak gebruik van onze promo code) www.westerburcht.nl

Arrangement 2. The Barnyard
Exclusief overnachten in de natuur in B&B The Barnyard.
18 daagse NLP opleiding + 12 overnachtingen met onbijt in The BarnYard te Garminge (op 5 min. afstand met de auto van de trainingslocatie) voor slechts € 3485,- Met lente actie korting nu slechts € 2985,- Meerprijs extra overnachting plus ontbijt à € 57,50 per nacht. Meerprijs drie gangen diner € 17,50. Meerprijs Pink Lodge 5,- per nacht. (maak gebruik van onze promo code)
www.thebarnyard.nl

Arrangement 3. Hotel Ruyghe Venne
Indien je deelneemt aan een van onze NLP opleidingen kun je tegen het gereduceerde tarief van € 59 per nacht in een ‘de Luxe’ hotelkamer in Hotel Ruyghe Venne overnachten. Ontbijten kan voor € 12,50 extra.
www.ruyghevenne.nl