ICI organiseert voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling de NLPNU Incentive:

‘Als jij verandert… verandert alles! Toch?’

Tijdens de ‘NLP Incentive’ reiken we je een aantal heel belangrijke onderdelen en basisprincipes van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) aan. Je hoort, ziet en ervaart wat NLP voor jou kan betekenen. Daarnaast doe je veel praktische ervaring op, die je direct kan inzetten.

Je maakt deze dag ook kennis met ons instituut, met onze werkwijze en met de trainers. Deelnemers ervaren deze dag als heel enerverend, inspirerend, leuk en ook ontspannend! We weten alleen nog niet welke verandering jij gaat doormaken tijdens de NLP incentive, wel dat je een verandering gaat ervaren!

Jij kunt nu voor slechts 47,- euro deelnemen (incl. lunchbuffet) aan de NLP Incentive. Het enige wat je hoeft te doen is registreren en daarna de korte vragenlijst beantwoorden.

Investeer NU één dag in jezelf,
wij heten je van harte welkom!

 

Programma NLPNU Incentive

Locatie:
n.n.b
Trainers:
Remco van Overbeek & assistent trainer

Tijden:
Inschrijven vanaf 09:00 uur
Aanvang training: 09:30 uur
Lunchbuffet: 12:30-13:30 uur
Afsluiting training: 17:00 uur

Basisopleiding NLP met als thema: ‘Als jij verandert… verander dat alles! Toch?’

Ken jij van die momenten, dat je denkt: “Had ik maar dit gedaan, of had ik maar dat gedaan…, dan had mijn leven er heel anders uitgezien”. Wat hield je tegen op dat moment?
Beslissingen uit het verleden en jouw doelen in de toekomst, bepalen hoe je nu in het leven staat. Ben je er tevreden mee? Ga zo door! Wil je het graag anders, weet dan dat dat kan! Neem deel aan de basisopleiding NLP, want ‘Als jij verandert… verander dat alles! Toch?’.

Deze fascinerende dag doe je veel praktische ervaring op en het biedt je tevens een mooie opstap naar een NLP Practitioner opleiding. Tijdens deze dag reiken we je een aantal belangrijke onderdelen en basisprincipes van NLP aan. Veel deelnemers volgen deze kennismakingsdag omdat ze wel eens willen ervaren wat NLP voor hen kan betekenen.

Als je op een informele manier en in een plezierige en ontspannen sfeer kennis wilt maken met NLP en wat het jou kan opleveren, dan is de “NLPNU Incentive” zeer geschikt.

De volgende NLP onderdelen staan op het programma:

1.  Wat is NLP en wat kan je er allemaal mee

2.  Het werken met doelen en het stellen van jouw persoonlijke doelen

3.  Het NLP Communicatiemodel

4.  Het vierstapsleerproces

5.  De vier basisvooronderstellingen van NLP

6.  De Neurologische niveau’s

7.  Representatiesystemen

8.  Rapport & zintuiglijke scherpzinnigheid

9.  Functies van het onbewuste

10. De geschiedenis van NLP
De NLP Basisopleiding van ICI is opgezet vanuit een open, betrokken en specifiek leersysteem waardoor je de opleiding niet alleen als een training zal gaan ervaren maar ook als een stap in je persoonlijk proces. Terecht dat veel deelnemers zeggen: NLP is niet alleen maar vaardigheden aanleren, het heeft ook de mogelijkheid in zich om te kiezen voor een andere levenshouding.
De NLP Basisopleiding is voor iedereen met interesse voor persoonlijke groei en ontwikkeling en de praktische toepassing van NLP in hun dagelijks leven, zowel privé als zakelijk.

We heten je van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Remco van Overbeek
En het NLPNU team