NLP Practitioner opleiding ‘Waardevol leven’

Eén van de vooronderstellingen van ICI is dat ‘als je doet wat je altijd al deed, je krijgt wat je altijd al kreeg’. Onze intensieve 18 daagse NLP Practitioner opleiding helpt je dit inzichtelijk te maken en effectief te veranderen, zodat je aan het eind van de opleiding echt gaat ervaren dat je een persoonlijke transformatie doorgemaakt hebt en je je structureel nog beter en energieker voelt.

Deelnemers ervaren de ‘Waardevol Leven’ NLP Practitioner opleiding van ICI als een intensieve, boeiende en transformationele training waarin op een gedegen manier kennis wordt gemaakt met krachtige NLP-technieken. Je doorloopt alle fasen van het leerproces en de trainers en assistenten begeleiden je daarin. Vooral de fase van het bewust bekwamen speelt een belangrijke rol. Je wordt uitgenodigd direct met het geleerde te oefenen zodanig dat het toepassen op een gegeven moment meer onbewust zal gaan.

Lees meer over de ervaringen van deelnemers


WOLFF&CO dè NLP opleider op identiteitsniveau!

Kenmerkend voor ons instituut is dat wij kleinschalig werken: relatief kleine groepen waar persoonlijke ontwikkelvragen ruimschoots aan bod kunnen komen. Wij begeleiden je heel intensief tijdens het in kaart brengen van jouw persoonlijke leerdoelen op identiteitsniveau en geven je daarnaast het gereedschap om deze doelen echt te realiseren. We nemen je 18 dagen mee op reis om jouw potentieel te verkennen en te gaan exploreren, zowel in de context werk als privé. Wie ben je nu en wie (of wat) zou je graag willen zijn? Tijdens de ‘Waardevol Leven’ NLP Practitioner opleiding staan deze kernvragen centraal.


Kortom: het leren toepassen van NLP op identiteits- niveau maakt je nog bewuster, zelfstandiger en geeft je meer keuze.

Wat kun je met NLP?

Je leert taal en lichaamstaal effectief in te zetten
Je krijgt inzicht in de psychologie van de mens
Je ontdekt je eigen potentieel
Je krijgt inzicht in jezelf en hoe jij communiceert
Je kunt gedrag bij jezelf en anderen veranderen
Je krijgt toegang tot het onbewuste
Je leert effectiever te communiceren
Je kunt je eigen emoties besturen
Je leert het stellen en behalen van doelen
Je kunt belemmerde overtuigingen loslaten
Je staat positiever in het leven en voelt je beter

NLPNU Incentive

 

ICI’s leersysteem
De ‘Waardevol Leven’ NLP Practitioner opleiding is opgezet vanuit een open, betrokken en specifiek leersysteem waardoor je de opleiding niet alleen als een training zal gaan ervaren maar ook als een stap in je persoonlijk proces. Terecht dat veel deelnemers zeggen: NLP is niet alleen maar vaardigheden aanleren, het heeft ook de mogelijkheid in zich om te kiezen voor een andere levenshouding.

Doelgroep
De ‘Waardevol Leven’ NLP practitioner opleiding van ICI is voor iedereen met interesse voor persoonlijke groei en ontwikkeling en de praktische toepassing van NLP in hun dagelijks leven, zowel privé als zakelijk.

Inhoud van de opleiding
De‘Waardevol Leven’ NLP Practitioner opleiding bestaat uit de volgende onderdelen:

1. NLP onderdelen conform de NVNLP norm:
– introductie NLP
– vergroten van zintuiglijke vermogens
– representatiesystemen
– rapport
– submodaliteiten
– NLP taalpatronen
– herkaderen
– ankeren
– strategieën in menselijk gedrag
– werken met delen
– grondbeginselen van Time Line Therapy
– basisprincipes van presenteren
2. Aanvullende methodieken:
– EFT
– Kernkwadranten
– basisprincipes Systemisch Werk
– basisprincipes Transactionele Analyse (TA)
– basisprincipes Oplossingsgericht Werken

Lees meer over NLP

 

Duur van de opleiding
De 18-daagse ‘Waardevol Leven’ NLP practitioner opleiding bestaat uit zes modules van drie dagen, verspreid over een periode van circa zes maanden. Na iedere module vindt er intervisie plaats in subgroepen. De studiebelasting bedraagt 130 uur (ca. 5,5 uur per week).
De training is inclusief lunch en lesmateriaal. De trainingstijden zijn van 9.30 tot ca. 16:30 uur.

Locatie
18-daagse ‘Waardevol Leven’ opleiding:
Hotel restaurant Ruyghe Venne Midden Drenthe.

Investering
De investering in de ‘Waardevol Leven’ NLP practitioner opleiding bedraagt 2.695,- euro (met vroegboekkorting slechts 2195,-). Dit is inclusief cursusmateriaal, koffie/thee/versnaperingen, lunch arrangement, drie gangen diner en een boekgeschenk.
Fiscale Tips (In de meeste gevallen is de investering in je opleiding bij ICI fiscaal aftrekbaar als studiekosten.)

Ambassadorprogramma
Voor elke deelnemer die zich door jouw aanbeveling en bemiddeling aanmeldt voor een van onze NLP opleidingen ontvang je een waardecheque van 250,- euro ter besteding aan onze opleidingen.

Algemene voorwaarden
Indien je je aanmeld voor een van onze opleidingen dien je akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden.

Inschrijven NLP Practitioner opleiding
De gegevens van de trainingsdata en de opleidings- locaties vind je op het digitale inschrijfformulier.


Je bent van harte welkom!

 

Certificering
Van ICI krijg je na het afronden van je opleiding het door de NVNLP internationaal erkende certificaat ‘NLP Practitioner’. Dit certificaat biedt je de mogelijkheid om door te stromen naar een Master Practitioner opleiding.

ICI is aangesloten bij de NVNLP, de INHNLP en de ViV
ICI is CRKBO erkend.

Informatiepakket
Stuur een email aan office@icinlp.nl en ontvang ons GRATIS NLP informatiepakket. Vermeld wel even je naam en je adres in de email.

Meer informatie
Als je meer informatie wilt, specifieke vragen hebt of eerst een persoonlijke afspraak met één van de trainers wilt maken, neem dan gerust contact met ons op. Stuur een email naar office@icinlp.nl of bel 0591-714622.

Overnachten?

Wil je overnachten in Drenthe tegen gereduceerd tarief? Dan bieden wij je drie exclusieve arrangementen:

Arrangement 1. Hotel de Westerburcht
Gezellig overnachten in het dorp bij Hotel Westerburcht. 18 daagse NLP opleiding + 12 overnachtingen met onbijt in Hotel Westerburcht te Westerbork (op 10 min. loop afstand van de trainingslocatie) voor € 3295,- (Met vroegboekkorting nu slechts € 2795,-). Meerprijs extra overnachting plus ontbijt à € 50,- per nacht. Meerprijs drie gangen diner € 20,-
(Om gebruik te maken van dit arrangement dien je contact met ICI op te nemen)
www.westerburcht.nl

Arrangement 2. The Barnyard
Exclusief overnachten in de natuur in B&B The Barnyard.
18 daagse NLP opleiding + 12 overnachtingen met onbijt in The BarnYard te Garminge (op 5 min. afstand met de auto van de trainingslocatie) voor slechts € 3395,- Met vroegboekkorting nu slechts € 2895,- Meerprijs extra overnachting plus ontbijt à € 57,50 per nacht. Meerprijs drie gangen diner € 17,50. Meerprijs Pink Lodge 5,- per nacht. (Om gebruik te maken van dit arrangement dien je contact met ICI op te nemen)
www.thebarnyard.nl

Arrangement 3. Hotel Ruyghe Venne
Indien je deelneemt aan een van onze NLP opleidingen kun je tegen het gereduceerde tarief van € 59 per nacht in een ‘de Luxe’ hotelkamer in Hotel Ruyghe Venne overnachten. Ontbijten kan voor € 12,50 extra.
www.ruyghevenne.nl