NLPNU Incentive


Verrassend wat er aangewakkerd wordt tijdens de NLPNU Incentive. Over welke dingen je gaat nadenken. Ik ga mijn doel nu op een andere manier bekijken en tegemoet treden. Bedankt voor alles!
Saskia van Dijk


Ik vond de NLPNU Incentive erg waardevol, veel herkenning maar ook nieuwe inzichten. Voegt opnieuw een stukje toe aan de manier waarop ik met anderen om ga. Het netwerkgedeelte vond ik ook erg waardevol. Bedankt voor deze mogelijkheid.
Dolf Flinker


Ik heb de NLPNU Incentive als erg positief ervaren. De
trainers zijn erg enthousiast. Ik ga de opgedane kennis
gebruiken in combinatie met mijn praktijk en eigen leven. Het was een mooie dag en de lunch was erg goed en uitgebreid.
Janet Jongeling


Inspirerend was de NLPNU Incentive. Enthousiaste trainers. Ik ben me bewust geworden van communicatie en het toepassen van up en down chunken. De sfeer vond ik erg prettig! Welkom voelen maakt voor mij het gevoel van veiligheid compleet! Bedankt voor alles.
Simone Sarphatie


Ik heb de NLP Incentive als positief ervaren, veel herkenning (bewust & onbewust) vooral leerzaam m.b.t. denkwijze, communicatie en zelfreflectie!
Ik ga nu mijn hoofddoel en bijbehorende aspecten nader bestuderen. Goede cursus! In de toekomst wil ik een opleiding volgen.
Karin hazelhoff


Herkenning en erg leerzaam. Ik ga NLP toepassen op mijn onderneming. Ik vind het geweldig dat zo veel mensen met deze ontwikkeling bezig zijn. Geweldig!
Ik lees er veel over en vind dat het naar iedereen in de wereld uitgedragen moet worden. Heel erg bedankt, ik hoop dat ik nog verder kan groeien met NLP.
Inge Toutenhoofd


Voor mij was de NLP Incentive een positieve ervaring. Ook vond ik het netwerkspel geweldig. Dit is echt teamwork. Mijn doelstelling is een stuk makkelijker geworden. Bedankt voor alles!
Nely Jonker


De NLPNU Incentive was: goed, verrassend en inspirerend. Ik ga weer bewuster om met de opgedane kennis in de praktijk. Jullie zijn authentiek en herkenbaar!
Alie Visser


Erg positief was deze dag. Door de wijze waarop de trainers zich presenteerden ontstond er snel een veilige omgeving. Ook de diepgang waar ik op hoopte was daar. Mijn NLP kennis is weer lekker opgefrist en een prikkel om in beweging te blijven. Ik heb weer genoten.
Wim de Jong


De NLP Incentive was leuk en heeft me een nieuwe prikkel gegeven. Ik ga doen wat me deze dag geleerd is. Mijn communicatie is nu duidelijker. Ik vond de Bee-Hive game een goed initiatief! Super!
Ronald van Assen


De NLP Incentive spreekt me erg aan. Ik heb weer nieuwe aspecten geleerd, zoals chunken. De diepere lagen onder vraagstukken worden aangeboord. Al met al een een plezierige, nuttige en leerzame dag!
Wim van Dorland


Ik heb de NLPNU Incentive als leuk en heel leerzaam ervaren. De opgedane kennis kan ik concreet toepassen in het halen van mijn doelen. Het netwerken was erg nuttig en leuk om zo andere mensen te ontmoeten.
Corinne Jonkers


Ik heb de NLPNU Incentive als leuk en heel leerzaam ervaren. Ik ga nu de NLP Master Practitioner volgen en mensen inspireren over NLP. Bedankt!
Reina Boels


Ik heb de NLPNU incentive als zeer positief, leerzaam en praktijkgericht ervaren. Vond ook de U-Dance sessie erg leuk. Veel positiviteit. Ik ga de opgedane kennis zowel zakelijk als prive gebruiken bij mijn studenten en omgeving. Ga deze dag zeker aanraden bij anderen. Dank jullie wel voor deze mooie leerzame dag!
Ilja Posthumes


Ik heb de NLPNU Incentive heel positief ervaren. Goede vibe, leuke afwisseling en energie. De oefeningen ga ik zelf toepassen en op anderen.
Zizi El Abtah


Eye opener. Het zet je aan het denken. Ik ga mijn hulpbronnen gebruiken. Nuttige tests gemaakt. Mijn doelen zien er haalbaar uit nu!
Odette de Bas


Bijzonder, gezellig, fijne sfeer! Ik heb weer wat nieuws ervaren. De oefeningen ga ik toepassen. DOEN!
Debby


Leuke dag, afwisselend, wel veel op 1 dag. Complimenten!!! Dans ook heel leuk.
Marja


Leuk en interessant, soms had ik mijn vraagtekens bij de effectiviteit, voor mij persoonlijk in ieder geval. Het modelleren vind ik een hele mooie. Ik ga de opgedane kennis gebruiken door nogmaals de trainingsmanual lezen en me bewust te zijn van bepaalde patronen.
Kirsten


Ik heb goede inzichten gehoord en ervaren. Ik wil mezelf vaker de ‘Sleutels voor een haalbare uitkomst’oefening laten doen. De NLPNu incentive sloot goed aan op mij als persoon. En het stukje muziek tussendoor was heel prettig. Dan jullie wel.
Marisa


Wederom een verbreeding van de horizon. Ik gebruik NLP al veel, ‘maar’ :)’ ga extra letten op mijn taalgebruik. ‘Maar’ vervangen door EN!
Mariette Vink


Prettig, fijne groep en vertrouwde omgeving. Ik ben nu bewuster van patronen en stel mijn doelen beter! Meer onbevoordeeld in communicatie. Fijn om dit mee te maken. Dank voor jullie inzet Remco, Hans en Henri!
Koen Larrijsen


Ik vind de NLPNU Incentive erg waardevol, praktisch en concreet. Ga nog beter letter op mijn woorden en overtuigingen. “Gedachten zijn krachten”. De U-dance sessie (muziek en dans) vind ik een heerlijk intermezzo!
Andrea Teeuwisse


Ik heb deze dag als leuk en erg actief ervaren in een heel veilige sfeer. Door thuis en op mijn werk met collega’s te gaan oefenen, op het gebeid van mijn doelstelling en communicatie, breng ik de opgedane kennis in praktijk.
Frouwkje van der Veen


Ik kwam heel gespannen binnen, nu een gerust gevoel. Het was verrassend! Ik ga proberen stapje voor stapje mijn doel te bereiken. Het was een leerzame dag, met fijne mensen om me heen. De trainers zijn erg open, stellen je op je gemak en laten je in je waarde.
Anka Donders


Ik heb de NLPNU incentive heel positief ervaren. Van te voren was ik erg sceptisch over NLP. Ik kan thuis nu veel gestructueerder te werk gaan.
Rini van der Bruggen


Het was een leuke, leerzame en fijne dag, ik ga de opgedane kennis bewust elke dag meenemen.
Liam Schellekens<


Erg positief ben ik over deze dag! De opgedane kennis ga ik zeker in praktijk brengen.
Friso de Boer


Leerzaam, leuk, meer bewust geworden. Goede vibes, weet nu meer wat NLP inhoud. Dansonderdeel is erg leuk. Ik ga nu ‘stapsgewijs’aan mijn doel werken. Meer bewegen/dansen, beter communiceren, positiever en geen ‘maar’. Ben blij dat ik geweest ben!
Noortje van Vugt.


Waardevol Leven NLP Practitioner opleiding


De diepgang van de NLP Practitioner opleiding heeft me geleerd te kijken/luisteren/voelen, echter nu met minder vooroordelen. Ik ben bereid om het leven anders te ervaren; Mislukken bestaat niet, alleen feedback. Dit alles kan gebeuren omdat er in de training echt: veiligheid, vertrouwen en respect continue aanwezig waren. Bedankt!

Sandra Wilnis
P.S. Werkelijk de enige training waarin ik niet verzuimd heb. Normaliter permiteer ik mezelf zeker 1x afwezig te zijn. Bij deze training had ik honger naar…..


De tijdsinvestering t.b.v. de NLP Practitioner opleiding versus de praktische toepasbaarheid is erg groot. Veel ruimte voor persoonlijke processen.
Sanne, de wijze waarop jij het doet, vind ik humorvol, to-the-point, integer, bewust en doelgericht, veel parate kennis over van alles.
Lekkere lunches!
Miranda de Vent


Ik heb de “NLP Practitioner opleiding” als zeer vertrouwd ervaren en ik ben zeer dankbaar dat ik dit met zo’n geweldige trainers heb mogen beleven. Ik ga het zeker doorvertellen en gebruiken en ik verheug me nu al weer op een terugzien!!! Het was heerlijk om te doen!!!
dikke X Reina
ONVOORSCHATTIGINDRUKBAREND


Wat heeft NLP me gebracht: inzicht in patronen; doelen stellen; don’t dream your life, live your dream, bewust leven, naar mezelf durven kijken
Hoe heb ik de NLP Practitioner opleiding ervaren: inzichten gekregen; er gebeurt veel op energetisch / energie niveau; leven voor en na NLP; loslaten is OK, nieuwe inzichten; integere trainers! Ik zou de opleiding zo weer doen!
Ella Hoogakker


Ik heb tijdens de NLP Practitioner opleiding ervaren hoe ik in bepaalde situaties anders kan handelen. Ook heb ik geleerd anders met mijn emoties om te kunnen gaan. De trainers waren geweldig, vooral de manier waarop de NLP kennis over werd gebracht vond ik erg goed. Er viel voor mij veel bruikbare informatie te halen en te gebruiken in mijn eigen dagelijks doen en laten. En dat heeft me op bepaalde vlakken een totaal ander inzicht gegeven.
Met vriendelijke groeten, Vincent Bakker


Wat ik zo leuk vond, was dat er zoveel kan EN mag tijdens de NLP Practitioner opleiding. Alles mocht er zijn! Niks was fout, alles was goed. De sfeer was super.
Blij dat ik dit heb mogen ervaren.
Saskia van Dijk


De NLP Practitioner opleiding was erg leerzaam. Ik heb veel opgestoken, voornamelijk op het gebied van mezelf presenteren, voor mezelf op komen en hoe ik het beste tot bepaalde beslissingen kan komen. De trainers waren erg enthousiast en geduldig en zetten een goede sfeer neer die je erg op het gemak stelde. Ze waren er echt voor je.
Vriendelijke groeten, Bertil Jongsma


Door de NLP Practitioner opleiding heb geleerd om assertief te zijn, ik ben zelfverzekerder en kom voor mezelf op. Ik kan nu zeggen dat dankzij de NLP, ik nu in de bus van het leven achter de stuur zit, en ik vind het wanzing cool!! Van nu af aan kan het alleen beter worden.
Groetjes, Soraida F. Coffie


Ik heb het heel gezellig gehad tijdens de NLP Practitioner opleiding, en heel veel opgepakt! Ik ben alleen maar zekerder van me zelf geworden en weet nu wat ik wil. Jullie waren allemaal stuk voor stuk fantastisch. Met lieve groet,

Tineke Zeldenrust


Ik vind het een hele prettige training. Want alles mocht er zijn zoals het is. En het is voor mij een start voor een nieuw begin!
Feikje Huitema


Fijn is dat er niets fout is, alles gezegd mag worden en ook mag worden gevraagd. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten, waardoor er een gevoel ontstond dat een ieder uniek is. Dat aanvoelde als vrijheid om je verhaal te mogen vertellen. Mij heeft de NLP training echt veranderd.
Anita Otten


Ik vond de NLP Practitioner opleiding een cadeautje! Heb aan veel inzichten veel gehad in theorie en praktijk. Ik ben heel tevreden!
Thea Westenbroek


Wat ik zo leuk vond is dat alles geoorloofd is zonder dat er over je geoordeeld wordt. Niks is fout, alles is goed. Door deze NLP opleiding heb ik mezelf leren kennen en al voor een groot gedeelte terug gevonden. Sanne en Remco heel erg bedankt voor alles.
Yvette van Rooijen


Ik heb de NLP opleiding als een heel positiefs iets ervaren. Het mist makkelijk is het om naar jezelf te kijken. Het herkaderen vond ik ook interessant, omdat dat proces al begint in je jeugd. Ook kijk ik nu heel anders naar andere mensen, doordat ik met mijn communicatie let op de dingen die ik geleerd heb. Voorheen was veel vanzelfsprekend. De NLP opleiding heeft me meer zelfvertrouwen en eigenwaarde gebracht.
Nely Jonkers