ICI praktijk voor psychosociale begeleiding

Professionele coaching voor particulieren, organisaties en bedrijven.

I. Organisaties en bedrijven

Wij bieden resultaatgerichte professionele individuele coaching en teamcoaching, training en intervisie aan managers en professionals die, effectiever en in balans, succesvoller willen (samen)werken en communiceren.

• Coaching van managers en professionals.
• Effectief communiceren en (samen)werken.
• Succes en plezier in het werk.
• Burn-out preventie.

ICI is gespecialiseerd in coaching gericht op professionalisering in werk en communicatie en burn-out preventie. Persoonlijk, meetbare resultaten, transparant en effectief.

II. Particulieren

Wat wil jij van het leven? Optimaal geluk, succes? Wil je staan voor wie je werkelijk bent, je plaats innemen in iedere denkbare situatie óf wil je juist anderen de ruimte geven? Misschien heb je al heel duidelijk voor ogen wat je wilt. Maar het kan zo maar zijn dat je het niet echt (meer) weet. Dat je datgene doet wat je in je hart eigenlijk niet wilt. Het kan zijn dat je wordt gestuurd door een overtuiging die er al jaren is; door het meedragen van schuld of pijn uit het verleden of door ervaringen die je leven onbewust hebben beïnvloed. Soms komt dit door sturing van het collectief geweten, want wat anderen van je denken is misschien heel belangrijk voor je.

Weet dan dat je alles in je hebt om het leven te leiden wat jij wilt. Wij bieden je inzicht in de ‘gereedschappen’ om daadwerkelijk die stappen te kunnen maken om jouw doel te bereiken. Je zult dan inzien wat jou tegenhield om het leven ten volle te nemen. En je zult achterhalen wat je echt wilt van het leven. Door deze beweging is er sprake van persoonlijke groei en kun je bereiken wat je maar wilt.

Sanne Wolff
Psychosociaal Coach & Therapeut

 

ICI is aangesloten bij:

vivnobco